KEYİFLİ ET LOKMASI NEDİR?
Dana karkasının en değerli etleri özenle seçilip; kültür ile harmanlanıp fermente edilir. Elde edilen fermente [...]
Kas
SALAM – SOSİS NEDİR? EMÜLSİFİYE ÜRÜN NE DEMEKTİR?
Büyükbaş hayvan etlerinin ve lezzet verici baharatlardan, emülsiyon1 teknolojisi uygulanarak elde edilen hamurun doğal ya [...]
Kas
KAVURMA NEDİR?
Büyükbaş veya küçükbaş hayvanların karkas etlerinin kemiksiz olarak, boyutları 7 cm’yi geçmeyen parçalar halinde doğrandıktan sonra belirli [...]
Kas
FERMANTASYON NEDİR?
Fermantasyon; bir maddenin kültür aracılığıyla, genellikle ısı vererek kimyasal olarak değişime uğraması olayıdır. En önemli etmen; [...]
Kas
SUCUKTA ISIL İŞLEM NEDİR? SUCUK’A NEDEN ISIL İŞLEM UYGULANIR?
Olgunlaşmış ürünün dana etinde minimum 68 c˚, beyaz ette minimum 72 c˚ merkez sıcaklığına getirilme [...]
Kas
ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK NEDİR?
Büyükbaş ve/veya küçükbaş hayvan etlerinin ve yağlarının veya kanatlı hayvan etleri ve yağlarının kıyılarak lezzet [...]
Kas
JAMBON NEDİR?
Büyükbaş ve/veya küçükbaş hayvan etleri veya kanatlı hayvan karkas etlerinden elde edilen parça etlerin veya [...]
Kas
FERMENTE SUCUK NEDİR?
Kıyma haline getirilen büyükbaş veya küçükbaş hayvan etlerinin ve yağlarının içine baharat, lezzet verici baharatlar [...]
Kas
Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun! Nice 95 yıllara…
Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun! Nice 95 yıllara… #29Ekim #CumhuriyetBayramı
Eki
Enflasyonla mücadeleye önemli bir destek daha
Türkiye’nin en büyük KOBİ e-ticaret platformlarından n11.com, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Enflasyonla Topyekûn [...]
Eki
- 1
- 2