KEYİFLİ ET LOKMASI NEDİR?

Dana karkasının en değerli etleri özenle seçilip; kültür ile harmanlanıp fermente edilir. Elde edilen fermente [...]

SALAM – SOSİS NEDİR? EMÜLSİFİYE ÜRÜN NE DEMEKTİR?

Büyükbaş hayvan etlerinin ve lezzet verici baharatlardan, emülsiyon1 teknolojisi uygulanarak elde edilen hamurun doğal ya [...]

KAVURMA NEDİR?

Büyükbaş veya küçükbaş hayvanların karkas etlerinin kemiksiz olarak, boyutları 7 cm’yi geçmeyen parçalar halinde doğrandıktan sonra belirli [...]

FERMANTASYON NEDİR?

Fermantasyon; bir maddenin kültür aracılığıyla, genellikle ısı vererek kimyasal olarak değişime uğraması olayıdır. En önemli etmen; [...]

SUCUKTA ISIL İŞLEM NEDİR? SUCUK’A NEDEN ISIL İŞLEM UYGULANIR?

Olgunlaşmış ürünün dana etinde minimum 68 c˚, beyaz ette minimum 72 c˚ merkez sıcaklığına getirilme [...]

ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK NEDİR?

Büyükbaş ve/veya küçükbaş hayvan etlerinin ve yağlarının veya kanatlı hayvan etleri ve yağlarının kıyılarak lezzet [...]

JAMBON NEDİR?

Büyükbaş ve/veya küçükbaş hayvan etleri veya kanatlı hayvan karkas etlerinden elde edilen parça etlerin veya [...]

FERMENTE SUCUK NEDİR?

Kıyma haline getirilen büyükbaş veya küçükbaş hayvan etlerinin ve yağlarının içine baharat, lezzet verici baharatlar [...]

Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun! Nice 95 yıllara…

Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun! Nice 95 yıllara… #29Ekim #CumhuriyetBayramı

Enflasyonla mücadeleye önemli bir destek daha

Türkiye’nin en büyük KOBİ e-ticaret platformlarından n11.com, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Enflasyonla Topyekûn [...]